Biblioteca

Eu i-am descoperit pe SCRIBD. Mai multe informații și publicații le găsiți direct pe pagina lor. Mai jos găsiți o scurtă descriere care pe mine m-a atras.


Cui se adresează în principal cărțile traduse de TEI ?

Oamenilor care știu că veșnicia nu s-a născut la sat ca să moară la oraș.

Celor care s-au săturat de asfalt, de blocuri, de rate și de credite și care caută să iasă din acest angrenaj cât mai repede, dar încă nu au curaj, pentru că nu știu că se poate și încă nu știu cum se face.

Celor care vor să acumuleze cunoștințe solide de agricultură sustenabilă, permacultură, arhitectură ecologică, energii alternative, tehnici și tehnologii domestice și meșteșuguri.

Celor care simt șubrezenia sistemului și naufragiul global către care ne îndreptăm, oamenilor care au redus sau se pregătesc să reducă turația motoarelor, pentru că știu că viteza nu va face decât să grăbească și să amplifice impactul inevitabil cu zidul.

Celor care știu că revoluțiile încep din pragul propriei case și tot acolo se termină. Țăranilor nescârbiți de sat și încă nedescurajați, dar și orășenilor care încă stăpânesc mai bine tastatura decât grebla.

În fine, tuturor celor care știu că orice bucată de pământ vine la pachet cu fâșia nemărginită de Cer de deasupra ei.

Masanobu Fukuoka – Revoluție intr-un spic – TEI by Tei Traduceri Ecologice Independente

Edward Faulkner – Nebunia aratului – TEI by billrobinsonmagic.com
Tei Traduceri Ecologice Independente

Sepp Holzer – Permacultura. Ghid Practic Pentru Agricultura La Scara Mica – TEI – v. compacta by Tei Traduceri Ecologice Independente

Eu i-am descoperit pe SCRIBD